Оновлені ресурси для малих груп

Як зберегти на групах динамічність спілкування, поєднати жвавість дискусії з її духовною наповненістю, Христо- й Словоцентричністю тематики, та взаємними настановами? Як сприяти вивченню і обговоренню дійсно духовно важливих тем, забезпечити однакове залучення членів групи в дискусію та стимулювати регулярне читання і вивчення Писання?

Рішення, яке ми пропонуємо – це читання разом та обговорення на зустрічах малої групи цікавих християнських книжок. Перелік та опис книг можна завантажити тут

pdf або docx (ОНОВЛЕНО!)

Як це працює:

  • Обирається книга, яка найбільше відповідає духовним потребам групи
  • Особистими примірниками книги забезпечуються всі члени групи
  • Спеціально розроблені Посібники з вивчення та питання для опрацювання допомагають засвоєнню і обговоренню матеріалу в групі.
  • Кожного тижня вивчається по одному розділу книги. Протягом тижня віруючі мають уважно прочитати відповідний розділ, молитовно розважаючи над прочитаним та роблячи помітки.
  • На зібранні групи обговорюється прочитане, віруючі діляться враженнями, обговорюють запитання, наводять власні приклади та свідоцтва, тощо.   

Цим, до речі, досягається ще одна мета – заохотити віруючих до регулярного читання християнської літератури, що само по собі є великою проблемою в багатьох церквах. Запропонований формат проведення кожного зібрання групи вимагає від її членів попередньої підготовки й самостійної роботи з книгою та Писанням. Це, безумовно, дисциплінує та виробляє звичку до регулярного читання.   

Тривалість курсів сягає від 3 до 12 тижнів. Закінчивши один курс, група може розпочинати інший, виходячи з нагальних потреб. Загалом всі запропоновані курси розраховані на період до 3 років.

На сьогодні біля 600 малих груп в Україні долучилися до цієї програми. Деякі свідоцтва того, як Господь працює через цей проєкт, а також коментарі та враження лідерів груп та пасторів дивіться в коментах внизу цієї сторінки, а також на сторінках окремих книжок та спільноти служіння “Книги365” у Facebook.

Також церкви загалом або по групах можуть взяти участь у проєктах для навчання громадою.

Під час наступної зустрічі вашої групи оберіть книгу, яку хочете вивчати разом, та отримайте безкоштовно потрібну кількість примірників, написавши у відкриту лінію служіння в Viber та Telegram:

 

або заповніть онлайнову форму запиту на отримання книжок

Поділитися цим дописом у групах спілкування та соцмережах:

Залишити коментар

Зробіть запит в Telegram Зробіть запит в Viber